Våre behandlinger.

Det er med de riktige metoder og utførelser man kan forme og forbedre pasientens utseende. Alle pasienter får anledning til å komme på konsultasjon hos vår lege før behandling og vi legger vekt på oppfølging etter behandling.

Vi har kunder fra hele Østfold; Moss, Rygge, Råde, Spydeberg, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim og Mysen.

Fillere

Fillere er populært brukt til å fylle ut rynkerer, da det gir deg økt volum. Fillere brukes ofte i ansiktet og i leppene, men det har mange andre bruksområder også.

Rynkebehandling

Man kan glatte ut rynker i ansiktet ved hjelp av nevrotoksiner. Behandlingene er ikke-kirurgisk og gir umiddelbare resultater som varer lenge, men som ikke er permanente.

PRP-behandling

PRP-behandling brukes innen skjønnhetsbransjen mest i ansikt, halsen og håret for å hindre videre håravfall. Men også brystløft og behandling av arrvev er vanlig.

Hårvekst med stamceller

Behandling av hårtap med stamceller bremser hårtap og gir ny vekst. Kombinert med PRP-behandling kan man oppnå flotte resultater og stimulere til bedre hårvekst.

Tannbleking

Vi har høy kompetanse på estetisk tannbehandling. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å få enda penere tenner i dag.

Bioptron

Bioptron er en kraftig lysterapiteknologi som blant annet kan bidra til å styrke immunforsvaret, fremme sårheling og lindre smerte.