Bioptron i Fredrikstad.

Bioptron er en kraftig lysterapiteknologi som blant annet kan bidra til å styrke immunforsvaret, fremme sårheling og lindre smerte. Bioptron er en kraftig lysterapiteknologi som det har krevd mye visjonært engasjement å utvikle.

Vi har kunder fra hele Østfold; Moss, Rygge, Råde, Spydeberg, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim og Mysen.

Vitenskap og forskning: Det vitenskaplige teamet hos Bioptron AG arbeider kontinuerlig sammen med eksperter, forskere og leger i mange land for å utforske egenskapene og den terapeutiske effekten til Bioptron lysterapisystemet.

Bioptron benyttes av leger, sykehus, terapeuter og private

Bioptron systemet benyttes av både leger, sykehus, terapeuter og private, og alle har nytte av den positive effekten terapisystemet har på kroppen. Den patenterte teknologien i Bioptron systemet muliggjør klinisk suksess med stadig oppsiktsvekkende resultater innen forebygging og behandlingav forskjellige medisinske lidelser. Teknologien er av meget høy kvalitet og har ett nyskapende design som er enkel i bruk og det har heller ingen kjente bivirkninger

Teknologi

Bioptron lysterapisystem er en medisinsk innretning for lysterapi med en spesiell optisk enhet som avgir lys som ligner på den delen av det elektromagnetiske spekteret som blir produsert naturlig av solen, men uten UV-stråling.

Biostimulering og sykdomsforebygging

Bioptron lys har såkalte biostimulative effekter. Når det brukes på huden, stimulerer det lyssensitive intracellulære strukturer og biomolekyler. Dette setter i gang kjedereaksjoner i cellene og utløser såkalte sekundære responser, som ikke bare er begrenset til det behandlede hudområdet, men som også kan omfatte hele kroppen.

Bioptron lysterapi kan bidra til å

  • Forbedre mikrosirkulasjonen
  • Harmonisere metabolske prosesser
  • Styrke immunforsvaret
  • Stimulere regenerative og fornyende prosesser
  • Fremme sårheling
  • Lindre smerte eller redusere intensiteten
  • Hjelpe ved vinterdepresjoner

Den unike patenterte teknologien bak Bioptron lys

Lys må absorberes for å produsere en biologisk respons.Forskjellige vev og celler i kroppen har unike lysabsorberende egenskaper( optiske egenskaper), som bestemmer hvilke bølgelengder lyset må absorberes på for å ha en terapeutisk effekt.

Hver celle absorberer lys på en spesifikk bølgelengde.Forskjellige bølgelengder kan påvirke forskjellige vev og celler i kroppen.Dette er grunnen til at Bioptron lysterapisystem har kombinert flere grunnleggende bølgelengder i en enhet( 480-3400 λ nm).

Bioptron lys benytter en kombinasjon av infrarøde og synlige lysbølger som man anser som fordelaktige i behandlingen av ulike problemer og skader.

Både synlig og infrarødt lys har vist seg å forårsake ulike positive endringer på cellenivå. Det er ikke en enkel mekanisme som får Bioptron lys til å virke. Den biostimulative effekten til Bioptron lys er et resultat av synergismer mellom flere ulike mekanismer.

Priser på Bioptron

Vi har faste priser på en rekke behandlinger. Vi kan hjelpe med alt fra kviser og uønskede ansiktskonturer, til tanngnissing og migrenebehandling.

Bestill kosmetiske tjenester

Vi kan skru tiden tilbake med en rekke velutprøvde anti-aldringsbehandlinger. Cosmeticaklinikken tilbyr estetiske behandlinger som er effektive, trygge, pålitelige, og viktigst; de gir et naturlig resultat.

Bestill time