Fillere i Fredrikstad.

En filler er et volumøkende stoff. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet. I tillegg til ansiktet kan man også behandle brystpartiet, halsen og hendene. Hos oss har vi både Restylane, Juvéderm, Teosyal og Stylage.

Vi har kunder fra hele Østfold; Moss, Rygge, Råde, Spydeberg, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim og Mysen.

Fillere benyttes for volum, kontur og hudforyngelse av huden i ansiktet. Det fungerer ved at en hyaluronsyregelè legges under huden, og dermed løfter opp søkk og ujevnheter i huden. Hyaluronsyren finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet.

Områder som kan behandles med fillere er:

  • Moderate linjer og rynker som sinnarynken, panne og linjene mellom nese og munn
  • Kinnbein, hake og kjeveparti som gir volum og definisjon
  • Fylle ut arr og større ujevnheter i huden
  • Volum i leppene
  • Leppekontur
  • Moderate linjer og rynker på hals, bryst og hender
  • Nesekorreksjoner
  • Gi riktig fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender

Ofte stile spørsmål om fillere

Hos oss er det ingen ventetid, profesjonelle leger, diskresjon og trygghet.

Hva koster det å få behandling med fillere?

Pris er avhengig av hvilket område som behandles og bruk av mengde materiale. Vi har både Juvéderm, Teosyal, Stylage og Restylane. Du kan lese mer om priser på vår prisside

Se priser på fillere

Kan det være bivirkninger ved behandlingen?

Injeksjonsrelaterte reaksjoner som kan oppstå ved enhver form for injeksjon forekommer, men disse går som regel over av seg selv noen dager etter injeksjon i huden, i løpet av en uke etter injeksjon i leppene. Slike reaksjoner omfatter rødme, hevelse, smerte, kløe, blåmerker og ømhet ved injeksjonsstedet. Som ved alle hudinjeksjoner er det en liten risiko for infeksjon.

Hva bør du være oppmerksom på?

På behandlingsdagen skal du være frisk det vil si ikke ha feber el influensasymptomer etc. Skal du ta Juvéderm, Teosyal, Stylage eller Restylane i leppene og har piercing i tunga, må du ta ut denne ca 1 uke på før behandlingen for din egen sikkerhet.

Hvor lenge varer fillere?

Leppebehandling har en varighet på 3-6 mnd. Øvrige behandlinger er ca 3-12 måneder avhengig av behandlingsområde, hudtype og injiseringsteknikk. Produktene med fillere er svært rene, og gir langvarige resultater. Dette oppnås ved å bruke svært ren hyaluronsyre.

Kan alle behandles?

Vi har 18 års aldergrense på injeksjonsbehandlinger. Gravide behandles ikke med fillere. Ammende kan behandles, men ikke ved bruk av bedøvende krem eller lokalbedøvelse. Har du benyttet permanente fillere tidligere skal man ikke behandles med Juvéderm, Teosyal, Stylage eller Restylane.

Mer info om filleren Restylane?

Restylane er verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk. Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over tiår med titalls millioner behandlinger.

Før og etter fillere

Dra i slideren for å se hvordan det kan se ut før og etter behandling med filler i leppene.

Priser på fillere

Vi har faste priser på en rekke behandlinger. Vi kan hjelpe med alt fra rynker og uønskede ansiktskonturer, til tanngnissing og migrenebehandling. Vi har fillerene Juvéderm, Teosyal, Stylage og Restylane.

Bestill kosmetiske tjenester

Vi kan skru tiden tilbake med en rekke velutprøvde anti-aldringsbehandlinger. Cosmeticaklinikken tilbyr estetiske behandlinger som er effektive, trygge, pålitelige, og viktigst; de gir et naturlig resultat.

Bestill time