PRP-behandling.

PRP-behandling brukes på mange områder. Innen skjønnhetsbransjen brukes den mest i ansikt, på halsen og på håret for å hindre videre håravfall. Men også brystløft og behandling av arrvev er vanlige bruksområder.

Vi har kunder fra hele Østfold; Moss, Rygge, Råde, Spydeberg, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim og Mysen.

PRP-behandling står for Platelet Rich Plasma, som på norsk betyr blodplateberiket plasma. Dette er en behandling som har blitt utrolig populær de siste årene og kalles både Vampyrbehandling og Draculabehandling.

Ungdommelig hud eller mindre håravfall med PRP-behandling i Fredrikstad

Under PRP-behandling tapper vi av kundens eget blod og sentrifugerer blodet før vi fører tilbake blodplatene inn under huden. Tanken bak dette er at blodplatene våre inneholder mye vekstfaktorer, så hvis vi fører tilbake disse i høy konsentrasjon så vil de i løpet av de nærmeste uker og måneder føre til stimulering av stamceller og skape det vi kaller en biostimulering av huden.

Denne behandlingen har god effekt og skaper en mye friskere og ungdommelig hud, vi gjennomfører normalt tre behandlinger det første året og deretter en vedlikeholdsbehandling i årene fremover. 

Ofte stile spørsmål om PRP-behandling

Hos oss er det ingen ventetid, profesjonelle leger, diskresjon og trygghet.

Hvilke områder kan jeg behandle med PRP?

PRP-behandling brukes på flere områder, men spesifikt i skjønnhetsbransjen brukes den mest i ansikt, på halsen og på håret for å hindre videre håravfall. PRP-behandling kan i tillegg brukes ved brystløft og behandling av arrvev.

Hvor lang tid tar en behandling?

Normalt bruker man 45-60 min totalt på behandlingen.

Er PRP-behandlingen smertefull?

Selve blodprøvetakingen foregår som på et vanlig legekontor. Deretter vil vektsfaktorene fra blodet injiseres tilbake i huden med en veldig tynn nål og det er ikke vanlig at man opplever denne særlig smertefull.

Kan jeg gå på jobb etter PRP-behandlingen?

Du vil få mange multiple injeksjoner med PRP inn under huden, og grunnet en rask reaksjon på alle injeksjonene blir man ofte litt rød i området man har behandlet de neste timene. Så vi anbefaler at du kommer en dag du har fri eller etter jobb.

Før og etter PRP-behandling

Dra i sliderene for å se hvordan det kan se ut før og etter PRP-behandling.
Priser på PRP-behandling

Vi har faste priser på en rekke behandlinger. Vi kan hjelpe med alt fra hårtap og uønskede ansiktskonturer, til tanngnissing og migrenebehandling.

Bestill kosmetiske tjenester

Vi kan skru tiden tilbake med en rekke velutprøvde anti-aldringsbehandlinger. Cosmeticaklinikken tilbyr estetiske behandlinger som er effektive, trygge, pålitelige, og viktigst; de gir et naturlig resultat.

Bestill time