Rynkebehandling i Fredrikstad.

Behandling av rynker med nevrotoksiner har blitt svært populært de siste årene. Nevrotoksinene lammer signaloverføringen fra nerveender til cellene. Innenfor plastisk kirurgi brukes de til å fjerne rynker og for å redusere svetting.

Vi har kunder fra hele Østfold; Moss, Rygge, Råde, Spydeberg, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim og Mysen.

Når det gjelder rynkebehandling, virker stoffet slik at det slapper av musklene som har trukket seg sammen og dermed får man mindre rynker. Det virker altså kun i områder hvor rynker skyldes en underliggende muskelstramming.

Fjern «sinnarynken», «smilerynken» og «pannerynken»

Alle ønsker å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «strenge» eller irriterte ut. Toksiner er en effektiv behandling som reduserer rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner.

Ofte stile spørsmål om rynkebehandling

Hos oss er det ingen ventetid, profesjonelle leger, diskresjon og trygghet.

Hva koster det å få rynkebehandling?

Pris er avhengig av hvilket område som behandles og av mengde materiale. Du kan lese mer om priser på vår prisside

Se priser på rynkebehandling

Er det smertefullt?

Behandling med nevrotoksiner for rynker er forbundet med lite eller ingen ubehag. Du kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Bruker menn toksiner som rynkebehandling?

Rynkebehandling er for både menn og kvinner. Andelen av menn som gjennomfører behandlingen er stadig økende. Spesielt til behandling av svette. Det er også en del menn som nå behandler sinte- og pannerynker. Rynkene rundt øynene ønsker også menn å få behandlet. Sjenerende svette på hender føtter og i armhuler fjernes med samme type behandling som.

Kan alle få rynkebehandling?

Våre pasienter vil få en konsultasjon på forhånd, hvor vi nøye går gjennom effekt, behandlingsforløp og bivirkninger rundt behandlingen. Ikke alle pasienter egner seg for behandling med nevrotoksiner og vil derfor bli nøye vurdert på forhånd.

Hva med komplikasjoner og bivirkninger?

Alle behandlinger som er virksomme vil også kunne gi bivirkninger eller komplikasjoner. Uønskede bivirkninger ved bruk av de vanligste nevrotoksinene er imidlertid svært sjelden. Den vanligste bivirkning er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet, dette går vekk i løpet av noen dager. Det finnes sjeldne tilfeller, hvis der er injisert for mye av toksinet, hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i 1-2 uker. Fordi effekten er forbigående er også eventuelle bivirkninger forbigående. Det er fram til i dag ikke rapportert om bestående bivirkning etter behandling .

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten av en behandling varer i gjennomsnitt mellom 4 og 12 måneder. Dette varierer fra person til person. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen og eventuelt også få behandlet andre områder.

Før og etter rynkebehandling

Dra i sliderene for å se hvordan det kan se ut før og etter rynkebehandling.

Rynkebehandling før Rynkebehandling etter
Rynkebehandling før Rynkebehandling etter

Priser på Rynkebehandling

Vi har faste priser på en rekke behandlinger. Vi kan hjelpe med alt fra rynker og uønskede ansiktskonturer, til tanngnissing og migrenebehandling.

Bestill kosmetiske tjenester

Vi kan skru tiden tilbake med en rekke velutprøvde anti-aldringsbehandlinger. Cosmeticaklinikken tilbyr estetiske behandlinger som er effektive, trygge, pålitelige, og viktigst; de gir et naturlig resultat.

Bestill time