Om oss i Cosmeticaklinikken.

Cosmeticaklinkken består av lege, tannleger og andre helsepersonell som har kompetanser og erfaring innen estetiske behandlinger.

Hos oss møter du Dr. Peric

Alle behandlinger hos Cosmeticaklinikken er utført av lege med autorisasjon. Vår lege, Dr. Peric, har gjennomgått flere forskjellige kurs i Norge og i utlandet.

Vi er mer enn bare ett helsesenter på Ørebekk. Cosmeticaklinikken består av lege, tannlege og annet helsepersonell som hjelper deg med forskjellige typer av estetiske behandlinger.

Kosmetisk klinikk i Fredrikstad

Hos oss er det ingen ventetid, profesjonelle leger, diskresjon og trygghet.

Flere typer helsepersonell

Fordelen med at vi har flere type helsepersonell gjør at vi kan jobbe tverrfaglig sammen for å bidra til at du får best mulig behandling. Ved å ha alle eksperter under samme tak, kan vi lettere arbeide med en tydelig rød tråd, ha bedre oppfølging og ha total oversikt over din helse.

Besøk oss gjerne i Ørebekk i Fredrikstad

Dere er hjertelig velkomne i vår nydelig og ny klinikk på Ørebekk. Behagelige behandlere og imøtekommende personell er noe som vi legger vekt på. Hos oss er diskresjon, trygghet og en god opplevelse noe vi jobber mot hver dag.

Bestill kosmetiske tjenester

Vi kan skru tiden tilbake med en rekke velutprøvde anti-aldringsbehandlinger. Cosmeticaklinikken tilbyr estetiske behandlinger som er effektive, trygge, pålitelige, og viktigst; de gir et naturlig resultat.

Bestill time
Helseklinikken Logo

Vi samarbeider med Helseklinikken AS

Hos Helseklinikken kan de hjelpe deg med Allmennlegebehandlinger, i tillegg til tannlegetjenester.