Personvernerklæring 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller fødselsnummer. Opplysninger om dine atferdsmønstre er også regnet som personopplysninger.

 

Behandlingsansvar

«Behandlingsansvarlig» er betegnelsen på den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.Cosmeticaklinikken er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter og personopplysninger vi samler inn og bearbeider. Der vi benytter hjelp fra tredjepart foreligger det skriftlige databehandleravtaler som sikrer forsvarlig forvaltning av personopplysninger iht. våre retningslinjer.

 

Informasjonskapsler (cookies): 

Vi benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Disse informasjonskapslene brukes i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og for å gi deg en best mulig opplevelse av våre nettsider. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person, men de gir det oss informasjon som kan brukes til å gi deg mest mulig relevant kommunikasjon.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal. Du kan også gå inn og aktivt slette lagrede informasjonskapsler hvis du ønsker det, men vær forberedt på at du da også sletter all registrert påloggingsinformasjon og automatiske forslag til nettsteder du har besøkt, som gjør det lettere for deg å bruke nettleseren din.

De aller fleste nettlesere tillater å ikke akseptere cookies, samt å slette cookies. Fremgangsmåten er ulik avhengig av nettleser, og fra versjon til versjon. Via disse lenkene finner du informasjon om hvordan du går frem hvis du velger å blokkere og slette cookies.

Kontaktskjema og andre henvendelser til oss 

Når du gjør en henvendelse eller bestilling på våre nettsider lagrer vi opplysningene som du har fylt ut ved bestilling. Vi bestreber oss på aldri å be om mer informasjon enn vi trenger for å behandle din henvendelse på en best mulig måte. Opplysningene brukes kun til å behandle henvendelsen din, deriblant besvare spørsmål, bekrefte påmelding og sende relevant informasjon, kontakte deg for timebestilling eller mer informasjon, gjennomføre timebestilling eller utstede faktura. Vi sletter regelmessig ferdig behandlede kontaktskjema og andre henvendelser, og du vil ikke bli kontaktet i andre henseende på bakgrunn av slike henvendelser du gjør til oss på fedon.no.

Henvendelser til oss behandles alltid som sensitiv informasjon og leses kun av klarert mottaksapparat som resepsjonen, aktuell behandler eller evt. andre som må involveres for å kunne gi deg en riktig og god respons. Alle som kommer i berøring med slike henvendelser har signert fortrolighetsavtale og har full taushetsplikt. Våre standard kontaktskjema er krypterte, og gir som regel ikke anledning til utfyllende, personlig informasjon. Dersom du benytter e-post, eller andre kanaler der det er mulig å oppgi informasjon i fritekst, oppfordrer vi uansett om å ikke sende mer informasjon enn nødvendig for å kunne få den informasjon eller hjelp du trenger.

Vi benytter e-post til utsendelse av nyhetsbrev, som sendes ut på e-post til mottakere som har gitt aktivt samtykke iht. GDPR. Mottakerne har full anledning til når som helst å melde seg av nyhetsbrevet, ved å logge deg inn i kontoen din, avmeldings-link finnes også i bunnen av alle utsendte nyhetsbrev – eller kontakte oss direkte på post@cosmeticaklinikken.no

Google Analytics og Google Tag Manager

Vi bruker Google Analytics for å analysere data fra trafikken på vårt nettsted, som f. eks. antall brukere som besøker våre ulike sider, hvor de kommer fra, hvor lenge de er inne på siden og om de klikker på noen linker. Det lagres ingen persondata i systemet, og det kreves Epostadresse og øvrige personopplysninger for å få tilgang.

Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere I Europa, nærmere bestemt ved Datasentre i Irland, Finland, Nederland og Belgia. Se de ulike lokasjonene her.

  • Grey Facebook Icon

© 2019 CosmeticaKlinikken. All rights reserved